KOMPETENTNA SLOVENIJA, KOC
Profesionalni prodajni razgovor, 2021
3-dnevna delavnica ZOOM

Zahvaljujem se za te delavnice. Bilo je super obnoviti stvari, ki jih načeloma vemo. Zelo mi je bilo všeč to, da ste mi znali tudi na moja vprašanja direktno konkretno odgovoriti, oziroma dati direktne odgovore na ugovore, ki sem jih omenila. To sva debatirala nedavno tudi na uri coachinga kar je bilo res super, super.

Silvija Repas, I-ROSE

Sem tudi trener kot vi. Res je, da se tudi jaz dostikrat ujamem v kako zanko. Dobil sem potrditev ali počnem nekaj prav ali ne. To sva predebatirala tudi med coahingi. Kar se pa tiče vas kot predavatelja/coacha/trenerja mi je všeč to, da ste praktik, da govorite iz svojih izkušenj. Imam ogromno izkušenj s predavatelji, ker jih moram izbirati in vem kaj hočejo slišati udeleženci. Vaša pot je čisto prava. Ste ta pravi. Hvala za te tri dni.

Drago Bukvič, IZZA

Vmes med predavanji sem se zamislila med temo o ugovorih. Ne bi si želela, da bi me Andrej poklical kot prodajalec. 🙂  Zelo fino, primeri. Se strinjam z vsem tem kar ste povedali. Prodaja je res povezana z življenjem. Vztrajat in imet pozitiven odnos. Zadovoljna sem z vašim pristopom in odnosom. Na točno tak pozitiven dinamičen način ste nas pripravili do sodelovanja. Super super.

Janja Šašek, FINI

Ja meni je bilo super celotne tri sklope. V preteklosti sem bil že na podobnih predavanjih. Še enkrat sem slišal podobno na drugačen naičin. Zelo so mi bili všeč praktični primeri iz vaše prakse in kako ste soočali s situacijami in kako ste jih praktično reševali. Ja definitivno bo potrebno še veliko vaje, da to spravimo v prakso.

Andraž , MR2

Hvala za vse skupaj. Tile trije dnevi so bili zelo poučni. Zavito je bilo v neko celoto. Saj veste en del tukaj pa en del tam. Na vse se nekaj spoznaš. Tukaj je bilo res vse tako zavito v celoto. Plus polno konkretnih primerov iz vaše prakse,ki definitivno pomagajo. Delavnica je bila super nad pričakovanji. Tudi vi kot predavatelj ste zelo v redu. Všeč so mi bile aktivnosti vmes, da smo morali tudi sodelovat in ne da smo samo spali pred zasloni. Super hvala.

Andrej Klun, COMLAND

Ja moram povedat, da sem zelo  zadovoljna tremi dnevi . Glede na to,  da sem na oddelku telemarketinga je bil moj cilj  glede vaše pomoči ,da poizkusim  vsak dan nekaj prodat.  In uspelo mi je do danes.  In upam da se bo nadaljevalo v tej smeri. Dali ste kar nekaj takih napotkov, ki sem jih mogoče malo pozabila. Navajeni smo delat po nekem vzorcu. Zdaj pa sem naredila malo drugače in sem zelo zadovoljna. Res super, super.

Nataša Jordan, VERLAG DASHOFER

RESULT d.o.o.,
Trening veščin vodenja, 2020

Še posebej so mi bile dragocene teme o samomotivaciji in razni templati različnih razgovorov. Po treningu sem izboljšal dojemanje vodenja. Pomembno je, da se sodelavec počuti uporabno, pomembno. Bolje delegiram naloge in več pohvalim in spremljam napredek sodelavcev. Bolje obvaldujem tatove časa in upravljam s svojim časom. Trening je bil super in dvomim, da bi imel enako mnenje, če bi kdo drug vodil delavnice kot Andrej.  Andrej je zelo NO-NONSENSE oseba. Je jedrnat in vse kar reče ima smisel.

Igor Fele, vodja programov

Trening je ravno prav raznolik in zelo primeren za našo vlogo vodje. Po treningu sem še bolj pozitivno naravnan. Bolje sprejemam drugačnost v ekipi in opažam pozitivne lastnosti. Še posebej se mi je vtisnila v spomin tematika delegiranja N+V+O, kako predajati cilje in kako izvesti kontrolni razgovor. Na treningu smo slišali precej »TIPS&TRICKS« (majhne skrivnosti velikih mojstrov). Andrej kot trener je bil zelo prilagodljiv do naših konkretnih primerov in posebnosti. Andrej se zna kot trener zliti s skupino in prilagoditi vsebine.

Jure Jeraj, vodja programov

Metode in teme na treningu so bile zelo praktično naravnane in no-nonsense. Po treningu sem bolj organiziran, znam bolje delegirati in bolj jasno predajam informacije drugim. Andrej je vseskozi pozitiven, je poln praktičnih primerov in stalno spodbuja debate.

Boštjan Cigan, vodja programov

HALCOM d.d.,
trening prezentiranja in poslovnih pogajanj

Andrej je izredno hitro navezal osebni stik z nami in zaradi tega smo se hitro sprostili. Vso tematiko je predstavil na »user- friendly« način in ne kot težko berljivo teorijo.

Osebno mi je najpomembnejše spoznanje, da obstaja krog prodaje in zakaj je vsak del prodajnega kroga pomemben.
Po treningu prezentiranja so moje prezentacije boljše.

Andrej je poln energije in obenem prijetna oseba. Vidi se, da ima ogormno izkušenj na svojem področju. Pri svojem delu je avtentičen.

Uroš Šepec , produktni vodja
HALCOM d.d.

Andrej zna zelo dobro poslušati in slišati potrebe udeležencev ter trening ustrezno prilagoditi. Zato je hitro ugotovil kaj so naše »pomanjkljivosti« ter nas spodbujal, da smo napredovali. Počasi vendar zanesljivo. Ni podajal odvečne teorije, temveč nas je skozi prakso vodil do ugotovitev in napredka. Osebno se bolj zavedam svojih omejitev in izzivov, ki jih bom postopoma odpravljala.

Andrej ima neverjetno sposobnost empatije, po drugi strani pa spelje trening v celoti na način , da sploh ne veš, da je bila zadaj teorija saj si imel občutek, da rešuješ svoj problem.

Nika Levovnik,
Prodajni svetovalec/Business Development Manager
HALCOM d.d.

HALCOM d.d.,
trening prezentiranja in poslovnih pogajanj

RESULT d.o.o.,
Trening prezentiranja in prodajnih pogajanj

Andreja kot trenerja priporočam zaradi njegove neposrednosti in strokovnosti ter praktične usmerjenosti.
Ni umiranja v teoriji (čeprav jo pozna), temveč se prilagodi potrebam udeleženca oz. skupine ter trening usmeri v realne težave.
Rezultati so oprijemljivi in zato motivirajo za nadaljnji napredek.

Nejc Župevec

G.Plevnik je oseba, ki prisluhne, upošteva. Je dejansko »trener », ki želi da sodelujemo. Iz nas izvabi dejstva, komunikacijo in nas žene naprej. V procesu je tudi odličen coach.

Teme treninga so uporabne na delovnem mestu kot tudi v vsakdanjem življenju. Po treningu bolj zaupam vase in v svojo strokovno usposobljenost.

Ana Rebernik, svetovalka v trgovini

ZALOKER & Z ALOKER,
Trening prodajnih veščin

ZALOKER & Z ALOKER,
Trening prodajnih veščin

Cel koncept treninga je zastavljen tako, da se aktivira udeležence in s tem stvari bolj usedejo v spomin. Teme so bile odlično podane. Veliko vsebin se mi je že »usedlo« in sem jih prenesla v svoj vsakdanji dan.

Obravnavali smo teme, ki so za nas koristne. G.Andrej nas je skozi vse treninge motiviral, razumno razlagal, predvsem pa z načinom treninga bistveno pripomogel k napredku vsake izmed nas.

Melita Šuligoj, , strokovna sodelavka in direktor prodaje

G.Andrej je eden izmed redkih trenerjev, ki zna pritegnit pozornost. Še posebej so mi bile dragocene teme o samomotivaciji, delegiranju in vodenju spodbujevalnih razgovorov. Treningi so potekali tekoče in po planu kar mi je bilo še posebej všeč!

Rok Zlodej, prokurist

Prevent-halog d.o.o.,
Trening veščin vodenja

CGS PLUS d.o.o.,
Trening prodajnih veščin

Odličen trener. Iskren, strokoven in pošten. Teme so bile zelo dobro izbrane. Celotna ekipa se je zbližala in povezala kar je bil tudi moj cilj in motiv. Vsi smo spoznali pomembnost osebnih odnosov s stranko.

Matjaž Šajn, direktor in lastnik

Andrej je oseba, nabita z dobro voljo in pozitivno energijo. Prav take so tudi njegove delavnice, polne primerov, izkušenj, uporabnih namigov in dragocenih znanj. S svojimi bogatimi izkušnjami ve, katere točke prodajnega procesa predstavljajo največji izziv za prodajalca. Zaveda se, da jih je pomembno ozavestiti in ciljno delovati, saj le tako lahko dosežemo spremembo in napredek. S pomočjo njegovih nasvetov, sem izboljšala sodelovanje s svojimi sodelavci in strankami, lažje vodim pogovor in hitreje pridem do želenih informacij.

Tina Hrvatin, strokovni referent skladnosti poslovanj

INTESA SANPAOLO BANK,
Trening prodajnih veščin

Kaj pravijo nadrejeni o treningu in udeležencih ?

Trening vodenja in Andreja kot trenerja priporočam. Ima zelo praktičen pristop. Mojim sodelavcem je pomagal, da bolje nastopajo in premagujejo tremo v podobnih situacijah.V ekipi , ki jo vodijo udeležneci treninga sedaj vlada boljše vzdušje. Andreju se vidi , da ima veliko praktičnih izkušenj.

Marko Gombač,direktor divizije mobilnih rešitev

Andrej je bil kot trener sposoben izvesti trening za zelo heterogeno skupino ljudi  z različnimi stopnjami predznanja. Znanje je uporabno tako privatno kot poslovno. Trening je zelo praktično naravnan. Udeleženci so izgubili odpor do učenja »mehkih« veščin. Zavedanje o potrebi in koristnosti takega izobraževanja je večje. Nasploh so sodelavci sedaj bolj pozitivni, motivirani in uporabljajo različne tehnike vodenja tako v službi in življenju nasploh. Andrej zna na razumljiv in zelo pristopen način razložiti in naučiti udeležence veščine vodenja in obvladovanje časa ter ostale »mehke« veščine.

Igor Korelič , direktor divizije poslovnih rešitev

Trening in trener je zelo pozitivno naravnan, poln bagatih izkušenj trenerja iz realnosti. Udeleženci treninga so se začeli zavedati odgovornosti svojega položaja kot vodje in tega, da njihovo mnenje vpliva na ostale. So bolj odgovorni, strpni in resno pristopajo k svojemu delu. Andrej je poln primerov in  zelo pozitivno naravnana  oseba.

Boštjan Gomilšek, direktor divizije softwareskih rešitev

RESULT d.o.o.,
Trening veščin vodenja, 2020

Veliko podjetij zaupa mojim treningom in drugim metodam.
Veselim se objave tudi vašega podjetja med zadovoljnimi kupci in priporočili.

Potrebujete našo pomoč?

Vašo prihodnost ustvarjate danes!

KONTAKTIRAJTE NAS