HALCOM d.d.,
trening prezentiranja in poslovnih pogajanj

Andrej je izredno hitro navezal osebni stik z nami in zaradi tega smo se hitro sprostili. Vso tematiko je predstavil na »user- friendly« način in ne kot težko berljivo teorijo.

Osebno mi je najpomembnejše spoznanje, da obstaja krog prodaje in zakaj je vsak del prodajnega kroga pomemben.
Po treningu prezentiranja so moje prezentacije boljše.

Andrej je poln energije in obenem prijetna oseba. Vidi se, da ima ogormno izkušenj na svojem področju. Pri svojem delu je avtentičen.

Uroš Šepec , produktni vodja
HALCOM d.d.

Andrej zna zelo dobro poslušati in slišati potrebe udeležencev ter trening ustrezno prilagoditi. Zato je hitro ugotovil kaj so naše »pomanjkljivosti« ter nas spodbujal, da smo napredovali. Počasi vendar zanesljivo. Ni podajal odvečne teorije, temveč nas je skozi prakso vodil do ugotovitev in napredka. Osebno se bolj zavedam svojih omejitev in izzivov, ki jih bom postopoma odpravljala.

Andrej ima neverjetno sposobnost empatije, po drugi strani pa spelje trening v celoti na način , da sploh ne veš, da je bila zadaj teorija saj si imel občutek, da rešuješ svoj problem.

Nika Levovnik,
Prodajni svetovalec/Business Development Manager
HALCOM d.d.

HALCOM d.d.,
trening prezentiranja in poslovnih pogajanj

RESULT d.o.o.,
Trening prezentiranja in prodajnih pogajanj

Andreja kot trenerja priporočam zaradi njegove neposrednosti in strokovnosti ter praktične usmerjenosti.

Ni umiranja v teoriji (čeprav jo pozna), temveč se prilagodi potrebam udeleženca oz. skupine ter trening usmeri v realne težave.

Rezultati so oprijemljivi in zato motivirajo za nadaljnji napredek.

Nejc Župevec

G.Plevnik je oseba, ki prisluhne, upošteva. Je dejansko »trener », ki želi da sodelujemo. Iz nas izvabi dejstva, komunikacijo in nas žene naprej. V procesu je tudi odličen coach.

Teme treninga so uporabne na delovnem mestu kot tudi v vsakdanjem življenju. Po treningu bolj zaupam vase in v svojo strokovno usposobljenost.

Ana Rebernik, svetovalka v trgovini

ZALOKER & Z ALOKER,
Trening prodajnih veščin

ZALOKER & Z ALOKER,
Trening prodajnih veščin

Cel koncept treninga je zastavljen tako, da se aktivira udeležence in s tem stvari bolj usedejo v spomin. Teme so bile odlično podane. Veliko vsebin se mi je že »usedlo« in sem jih prenesla v svoj vsakdanji dan.

Obravnavali smo teme, ki so za nas koristne. G.Andrej nas je skozi vse treninge motiviral, razumno razlagal, predvsem pa z načinom treninga bistveno pripomogel k napredku vsake izmed nas.

Melita Šuligoj, , strokovna sodelavka in direktor prodaje

G.Andrej je eden izmed redkih trenerjev, ki zna pritegnit pozornost. Še posebej so mi bile dragocene teme o samomotivaciji, delegiranju in vodenju spodbujevalnih razgovorov. Treningi so potekali tekoče in po planu kar mi je bilo še posebej všeč!

Rok Zlodej, prokurist

Prevent-halog d.o.o.,
Trening veščin vodenja

CGS PLUS d.o.o.,
Trening prodajnih veščin

Odličen trener. Iskren, strokoven in pošten. Teme so bile zelo dobro izbrane. Celotna ekipa se je zbližala in povezala kar je bil tudi moj cilj in motiv. Vsi smo spoznali pomembnost osebnih odnosov s stranko.

Matjaž Šajn, direktor in lastnik

Andrej je oseba, nabita z dobro voljo in pozitivno energijo. Prav take so tudi njegove delavnice, polne primerov, izkušenj, uporabnih namigov in dragocenih znanj. S svojimi bogatimi izkušnjami ve, katere točke prodajnega procesa predstavljajo največji izziv za prodajalca. Zaveda se, da jih je pomembno ozavestiti in ciljno delovati, saj le tako lahko dosežemo spremembo in napredek. S pomočjo njegovih nasvetov, sem izboljšala sodelovanje s svojimi sodelavci in strankami, lažje vodim pogovor in hitreje pridem do želenih informacij.

Tina Hrvatin, strokovni referent skladnosti poslovanj

INTESA SANPAOLO BANK,
Trening prodajnih veščin

Veliko podjetij zaupa mojim treningom in drugim metodam.
Veselim se objave tudi vašega podjetja med zadovoljnimi kupci in priporočili.

Potrebujete našo pomoč?

Vašo prihodnost ustvarjate danes!

KONTAKTIRAJTE NAS